top of page

Beroepstitel peri-operatieve zorg

Logo.jpg

Je kunt er als bachelor in de verpleegkunde voor kiezen om in een operatiekwartier aan de slag te gaan. Hiervoor moet je beschikken over specifieke theoretische en praktische kennis. Wil je je hierop voorbereiden of ben je reeds werkzaam als operatieverpleegkundige en heb je nood aan meer inzicht en achtergrondkennis van het OK-gebeuren? Zo kun je de bijzondere beroepstitel behalen door de postgraduaat peri-operatieve zorg volgen!

Als gegradueerde verpleegkundige kun je tevens de postgraduaat volgen, na afloop van de opleiding ontvang je een getuigschrift van permanente vorming. Enkel als bachelorverpleegkundige kun je de bijzondere beroepstitel behalen.

De postgraduaat peri-operatieve zorg kan je volgen in VIVES hogeschool Brugge of Erasmus Hogeschool Brussel. Meer info hierover vind je op hun website:

Vives logo.jpg

Wil je je graag verdiepen in de materie van de overheid (ministeriële en koninklijke besluiten, adviezen van de technische comimissie,...), dan kan je deze info steeds hieronder terugvinden. 

bottom of page